Concreta vloerdesign
Een cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Concreta vloerdesign is een gietvloer cementgebonden en geeft het interieur een stoere basis. Perfect om te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen.

Of wat dacht je van een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Kortom “Match Your Style”op de stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling. Iedere vloer is uniek is zijn soort!

Wij verwerken producten van Arturo Unique Flooring, de specialisten voor kunstharsvloeren.

Kleuren & inspiratie

Concreta designvloeren zijn leverbaar in 10 kleuren. Kies een passende tint die het interieur met deze vloer een stoere en robuuste uitstraling geeft.

Concreta is een cementgebonden product dat gemengd wordt met water en kleurpigment. Dit wordt ter plaatse op de voorbereide ondergrond gegoten en ambachtelijk gesmeerd. Hierdoor krijgt iedere vloer een unieke uitstraling dat zich kenmerkt door de kleurschakeringen die de vloer een eigen karakter geven.

Dove

Smoke

Silver

Shell

Shadow

Steel

Sand

Rust

Pebble

Fossil

Kenmerken

Goede slijt en krasvastheid

Goed chemicaliën bestand

Inzetbaar bij renovatie

Anti slip mogelijk

Naadloos

Oplosmiddelvrij en emissiearm

Onderhoudsarm en – vriendelijk

Natuurlijke materialen

Toepasbaar met vloerverwarming

UV-stabiel

Vloeistof dicht

Cementgebonden gietvloer

Systeemopbouw

Concreta vloerdesign is een vloersysteem dat in meerdere lagen wordt aangebracht. De ondergrond speelt hierbij een belangrijke rol om deze goed voor te bereiden wordt er eerst een primer en/of schraplaag aangebracht. Daarna wordt er begonnen met het aanbrengen van de cementgebonden gietvloer. Vervolgens werken wij de vloer af met een impregneer laag , die gevolgd door 2 lagen toplak. Deze impregneer laag zorgt voor de goede hechting van de toplak op de Concreta gietvloer.

De vloer is dan beschermt en geeft hem een extra matte look. Een extra antislip afwerking is ook mogelijk.

Toepassing

De Concreta vloerdesign is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting.

Het is een ambachtelijke vloer die 4-5 dagen verwerkingstijd heeft.

Kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht. Elke ondervloer heeft een eigen voorbereiding nodig, en zal aan bepaalde kwaliteitseisen moeten voldoen. Denk hierbij aan scheurvorming in de Cementdekvloer. Wij vertellen u bij het bezoek aan ons alles over onze applicatie en wat we gaan doen tijdens de voorbereidingen van de bestaande ondervloer. Zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar je lang plezier van hebt.

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan