Finestone grindvloeren

Een vloer voor het leven

Finestone grindvloeren

zijn gemakkelijk in onderhoud

De grindvloeren hebben de laatste jaren een metamorfose ondergaan. De korrel is mooier en ronder van structuur en sluit daarom mooier aan. De korrel is klein van structuur en in verschillende maten te verkrijgen van 1- 3 mm of 2-4 mm. De grindvloer is naadloos, stofvrij en heeft een multifunctioneel karakter. Een type vloer dat uitermate geschikt voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruikt kan worden. De grindvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en kunnen op iedere vormvaste ondervloer gelegd worden.  Geen onnodig breek en hakwerk en een korte verwerkingstijd. Perfect om te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Of juist een ingetogen interieur met een rustige kleur.

De Finestone-grindvloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie, huisdieren en kinderen.

Kleuren & inspiratie

Finestone-grindvloeren zijn leverbaar in vele kleuren en combinaties. Kies een passende tint die het interieur met deze grindvloer een stoere en robuuste uitstraling geeft.

Finestone-grind is een korrel die kleurvast is en het laat de ruimte groter lijken. U heeft een open ruimte met een verbindend accent, waardoor er eenheid komt in de verschillende ruimtes.

De kleuren zijn trendy, maar ook ingetogen en zeer goed te combineren met natuurlijke materialen. Denk aan een designkarpet, houten meubels en natuurlijke stoffen.

Wij maken graag een staal voor u, zodat u thuis de kleur kunt zien in de ruimte. Denk hierbij aan lichtinval, raamdecoratie en de keuken. Wij helpen u graag met een goed advies over de juiste kleurkeuze voor uw grindvloer.

Systeemopbouw en kwaliteit

Finestone grindvloeren worden handmatig met een spaan verwerkt het is een delicate ambacht.

De bestaande ondervloer krijgt de juiste voorbehandeling voor een goede hechting. De Finestone grindvloeren worden vakkundig aangebracht. Wij werken met goede kwaliteit hars en met onze eigen ervaren applicateurs.

Uit ervaring weten wij dat dit nodig is om de optimale kwaliteit en levensduur van uw grindvloer te garanderen. Dit kun je niet zien aan de buitenkant, maar goedkoop is vaak duurkoop! Er wordt door andere bedrijven vaak gestunt met prijzen, ze leggen de vloer met minder bindmiddel en niet de juiste dikte. Laat u daarom goed informeren.

Bij deze vloeren kunt u ervoor kiezen om de vloer met open structuur te laten leggen, zeer geschikt voor een trapbekleding en slaapvertrekken. Dan blijft het stof liggen op de vloer en dwarrelt niet meer rond.

Maar we kunnen de vloer ook sealen. Dat is het dichtzetten van de vloer met onze speciale Finestone filler. De vloer is dan 100% vloeistof dicht en zeer goed te reinigen.

Voor badkamers adviseren wij de vloer te sealen en zelfs om deze nog extra af te lakken met een PU toplak. De levensduur van uw vloer wordt hiermee verlengd!

Het is tevens mogelijk om sanitaire plinten te laten aanbrengen. Deze worden met een holle hoek gelegd en zorgt ervoor dat de vloer naadloos met de plint wordt verbonden.

Denk hierbij aan ruimtes waar men met voedsel en hygiëne te maken heeft. Maar ook de sanitaire ruimtes.

Prijzen

De prijs van de Finestone grindvloeren is afhankelijk van diverse elementen zoals het aantal m2, de ondergrond en de voor en nabehandeling van de grindvloer. Hoe meer ruimtes en aantal m2, hoe lager de m2 prijs. Wij sterven naar een goede kwaliteit/prijsverhouding.

In onze showroom geven wij u een goede uitleg, keuzemogelijkheden en applicatie van de Finestone grindvloeren. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een goed advies.

Neem contact op voor een afspraak

Toepassingen

De Finestone grindvloeren zijn geschikt voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting.

Het is een ambachtelijke vloer die 3-4 dagen verwerkingstijd heeft.

De grindvloer kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht. Elke ondervloer heeft een eigen voorbereiding nodig, en zal aan bepaalde kwaliteitseisen moeten voldoen. Denk hierbij aan scheurvorming in de Cementdekvloer. Wij vertellen u bij het bezoek aan ons alles over onze applicatie en wat we gaan doen tijdens de voorbereidingen van de bestaande ondervloer. Zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar je lang plezier van hebt.

Wij vertellen u daar graag meer over tijdens een vrijblijvend bezoek in onze showroom.

Kenmerken

Goede slijt en krasvastheid

Goed chemicaliën bestand

Inzetbaar bij renovatie

Anti slip mogelijk

Naadloos

Onderhoudsarm en – vriendelijk

Kleurvast

Goede kwaliteit hars

Toepasbaar met vloerverwarming

Brandveilig

Vloeistof dicht

1001 kleuren beschikbaar

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan