Leer is een natuurproduct
met veel charme

Enzo Pellini

Leren natuur wandtegels

Het leer waar Finestone Designfloors mee werkt komt van dieren die hun leven hebben doorgebracht in de vrije natuur. De dieren hebben littekens opgelopen van o.a muggenbeten, obstakels en gevechten. Al deze zaken hebben littekens nagelaten op de huid. De sporen daarvan blijven soms zichtbaar in de lederen tegel. Maar het zijn ook de elementen die de tegel een uniek en stoer karakter geven.
De leren tegels zijn in meerdere maten te verkrijgen en ook in 4 kleuren Antraciet, Choco, Marron en Mud.

Mix & Match

De tegels kunnen in een patroon worden verwerkt en gemixt naar eigen smaak.
In elke doos zit 1m2 en kan kleurverschillen bevatten. Daarom meng je de oppervlaktes wanneer u gaat beplakken. De kwaliteit van de kleur word bepaald door licht, temperatuur, luchtvochtigheid en zelfs door leeftijd. Na het aanbrengen van de tegels kan, op den duur ook onder invloed van zonlicht en vocht ook licht kleurverschil ontstaan.

Mogelijkheden

Er zijn verschillende legpatronen beschikbaar. Deze unieke vorm van wandbekleding kan op muren, deuren en de haard ombouw/wand en zelfs een hoofdbord op de slaapkamer is een eye-catcher. Denk eens aan een lambrisering in combinatie met leer. Een warme natuurlijke uitstraling met een tintje sjiek.

Nieuwsgierig geworden? In onze showroom zijn deze tegels verwerkt waar u kunt zien waarom dit unieke product past bij onze Cementgebonden vloeren. Een mooie combinatie van natuurlijke tinten.

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan