Onze service in deze periode met Corona-virus – covid-19

Het welzijn van onze klanten en personeel zijn altijd onze hoogste prioriteit, en nu met het Corona virus zijn wij daarom extra alert.

Bezoek in onze showroom

Onze showroom blijft gewoon geopend op afspraak en op zaterdag en wij helpen u uiteraard graag. Het liefst 1 op 1, zodat we zo min mogelijk contact maken tijdens uw bezoek in onze showroom.

We volgen nauwkeurig de richtlijnen die opgesteld zijn door het RVIM. Daarom schudden wij geen handen en houden minimaal 1,5 m afstand. We hanteren strakke hygiene  regels.

Mocht u klachten hebben als door het RVIM beschreven is, zeker in combinatie met koorts of dat u in een land bent geweest met een besmettingshaard dan vragen wij u om niet onze showroom te bezoeken.

Ook voeren wij geen inspecties in woningen uit als u deze klachten heeft.

Applicatie van onze vloeren

Algemeen geldt, heeft u klachten als hoesten, keelpijn en ademhalingsproblemen in combinatie met koorts zorgt u dan dat u dit meld aan ons kantoor.

Op dit moment leveren wij nog uw opdrachten zonder vertraging

Maar ook hier hanteren wij strenge maatregelen. In de woning of ruimte waar wij onze werken moeten uitvoeren mogen geen derden aanwezig zijn met deze klachten.

Indien u zelf ziek bent, vraag dan iemand uit de nabije omgeving voor de sleuteloverdracht en inspectie. Onze applicateurs zijn langere tijd in uw woning bezig, denk aan 4-5 dagen.

We willen u dan op de hoogte houden door middel van foto`s of filmpjes.

Mochten wij toch vertraging oplopen

Dan hopen wij op uw begrip, en plannen wij met u een nieuwe geschikte datum in om de vloer te komen leggen.