Een stijlvolle troffelvloer
met vele voordelen

Geen last meer van voegen

naadloos aangebracht

Een troffelvloer (epoxy) designvloer is de manier om uw woonkamer/badkamer te voorzien van een naadloze sterke vloer!

De vloer kan in alle kleuren en mixen worden gelegd. Ze hebben bovendien de eigenschap om op afschot te maken v.b.: in de natte ruimte. Kan tevens worden uitgevoerd met een holle plint die naadloos aansluit met de vloer. Denk hierbij aan de badkamer of keuken.

Een troffeldesignvloer is opgebouwd uit kleine fijne kwartszandkorrels, een helder bindmiddel en epoxyhars/harder. De vloer word daardoor sterk een zeer harde slijtvaste laag en 100% vloeistofdicht.

De troffeldesignvloer wordt afgewerkt met een slijtvaste seal en PU aflak. Deze vloeren zijn zowel industrieel als prive zeer goed toepasbaar. Een designtroffelvloer ziet er stoer en robuust uit, is naadloos, vloeistofdicht en zeer goed te combineren met vloerverwarming.

Het is een delicate ambacht om deze vloeren te leggen met ervaren applicateurs.

“De look van een stoere vloer met ijzersterk karakter”

Voordelen

Antislip

Antistatisch

Hygienisch

Geschikt voor vloerverwarming

Naadloos

Slijtvast

Onderhoudsvriendelijk

Santaire plint toepasbaar

Stoere look

Kenmerken troffelvloeren

Een naadloze vloer met een minimalistische uitstraling. De eigenschappen van een troffeldesignvloer zijn de hoge drukbestendigheid, stoot en slijtvast. Goed reinigbaar, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk.

Deze eigenschappen maken de vloer zeer geschikt voor industriële toepassingen en restaurants, keukenvloeren en sanitaire ruimtes. Ook met sanitaire plinten toepasbaar.

De troffeldesignvloeren zijn in trendy kleuren te verkrijgen van antraciet tot koper/bronskleurig!

Met onze Fino-mix ontstaat er een speelse sterke vloer met ijzersterk karakter die de laatste jaren ook door de particulier is ontdekt. Voor de mensen die de grindvloer niet aanspreekt kiezen juist voor de Fino-designvloer. Wel de voordelen van deze kunststofvloeren maar een andere look die rust uitstraalt. Hierbij is de eenvoud van het kleine steentje die de vloer een speciaal karakter geven.

Ondervloer

Een troffelvloer kan rechtstreeks worden aangebracht op cementdekvloeren, betonvloeren, anhydriet, vloeren en tegelvloeren.

Applicatie

Na het goed voorbereiden van de bestaande ondervloer word deze voorzien van een primer.

Daarna word de designtroffel met een troffelspaan aangebracht. Dit is een delicate ambacht en vereist een goede ervaring van de applicateur.

Onderhoud

U kunt de vloer stofzuigen, dweilen en met een schrobmachine schoonmaken. Bij normaal onderhoud is dweilen met lauwwarm water en een milde reiniging voldoende.

Dweil altijd na met een schone dweil en schoon water. Zodat er geen zeepresten achterblijven.

Toepassingen

Badkamers
Keukens
Woon/slaapkamers
Restaurants
Garages
Winkels
kantoren

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan