Wat kost een Gietvloer?

Wanneer je overtuigd bent van de vele voordelen van een  PU Gietvloer, wil je natuurlijk maar één ding weten: Wat kost een gietvloer?

Elke situatie is anders, wij brengen een basisprijs uit in onze showroom of via een vrijblijvende offerte aanvraag.

De ondervloer hebben wij nog niet gezien, dit gebeurt bij de inspectie die wij samen met de klant inplannen voorafgaand aan de applicatie van de vloer.

We bespreken dan onze werkwijze en wat eventueel nodig zal zijn om een egale en stabiele vormvaste ondergrond te kunnen krijgen. En vertellen wij u wat de bijkomende kosten zullen zijn.

Ook is het belangrijk bij nieuwe cementdekvloeren met vloerverwarming, dat deze eerst het opstook protocol word uitgevoerd. Dan zijn na de krimp en uitzet van de buizen, de scheuren zichtbaar in de dekvloer. Dit komt vaak voor bij nieuwbouw woningen.

Wij kunnen deze vloeren volledig inpakken met speciale scheur overbruggende vezel matten. Dit voorkomt het doorscheuren in de nieuwe vloer.

Daar kunnen dan ook nog andere kosten uit voortvloeien zoals:

  • Kwaliteit van de dekvloer
  • Egaliseren van de bestaande tegelvloer
  • Aantal m2.
  • Moet er in de badkamer bij de drain ook een gietvloer gelegd worden?
  • Is de vloer in de doucheruimte op afschot?
  • Zitten er scheuren in uw dekvloer? Wilt u een uitsparing voor een droogloop mat?
  • Zijn alle ruimtes doorlopend, zonder dorpels?

De prijs van een mooie PU UV bestendige gietvloer is dus afhankelijk van vele factoren. Als wij dit allemaal bij elkaar hebben verzameld kunnen we pas echt antwoord geven op de vraag: Wat kost een Gietvloer?

Hoe meer meters, hoe voordeliger de m2 prijs zal zijn. De prijs voor 1-5 m2 is dan ook vaak vele male hoger dan als u rond de 50 m2 heeft aan vloeroppervlak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, en kom langs in onze showroom.

Wat kost een gietvloer
Wat kosten een gietvloer voor de badkamer

PU Gietvloer kosten en bijbehorende voorbereidingen.

Wat kost een PU Gietvloer? Uiteraard is de prijs van een PU Gietvloer ook afhankelijk van het type vloer dat je kiest.

De daarbij horende voorbereidingen en afwerking. Zo kun je je voorstellen dat als de ondergrond niet vlak is, deze eerst worden voorzien van een egalisatie of schraaplaag.

En hoeveel werk erin gaat zitten speelt ook een rol. Elke ondergrond is anders en heeft een eigen voorbereiding. PU gietvloeren zijn vloer opvolgend. U zult begrijpen dat alle oneffenheden niet wenselijk zijn. Het egaliseren van de bestaande ondervloer kan de prijs per m2 verhogen met 20%. Deze situatie bespreken wij duidelijk voorafgaand aan onze werkzaamheden.

Zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Een bestaande tegelvloer kan , mits deze goed vastligt blijven liggen. Dat scheelt een hoop breekwerk, en tijd. Vaak komt de vloer er ook slechter onder vandaan. Waar dan nog meer kosten uit voortvloeien .

wat kost een gietvloer in de woonkamer

Prijzen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er veel verschillende factoren die het antwoord op de vraag “Wat kosten een gietvloer” kunnen beantwoorden. Wil je weten wat het gaat kosten om een mooie gietvloer in je woning, kantoor of winkel te laten plaatsen?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met het vinden van de juiste Gietvloer of andere kunststofvloer uit ons assortiment.

Neem contact op voor een afspraak

Kenmerken

Vloeistofdicht

Slijtvast en goede krasvastheid

Onderhoudsarm en- vriendelijk

Naadloos

Scheur overbruggend

Antislip mogelijk

Oplossingsvrij en emissiearm

UV stabiel (PU UV gietvloeren)

Comfortabel aan de voeten

Duurzaam

Verhoogd loopcomfort

Geschikt met vloerverwarming

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan