Een troffel betonlookvloer,
een vloer om op te leven!

Betonlook troffelvloer is een vloer wat bestaat uit kleine kwartszand steentjes en geeft het interieur een stoere basis. Perfect om te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen. Maar past ook zeker in een interieur met moderne meubels.

Of wat dacht je van een landelijk interieur en natuurlijke materialen?

Kortom “Match Your Style” op de stoere betonlook gietvloer. met een natuurlijke uitstraling.

Iedere vloer is sterk kleurecht en krasvast is zijn soort!

Betonlook troffelvloeren  zijn leverbaar in vele mooie kleuren. Kies een passende tint die het interieur met deze vloer een stoere en robuuste uitstraling geeft.

Betonlook troffelvloer is een  product dat jaren mooi blijft van oorsprong een industrievloer en zeer geschikt in ruimtes waar intensief word gelopen.

De troffelvloer word  ter plaatse op de voorbereide ondergrond  ambachtelijk gesmeerd.

Hierdoor krijgt iedere vloer een unieke uitstraling dat zich kenmerkt door de kleurschakeringen die de vloer een eigen karakter geven.

Voordelen

Goede slijt en krasvastheid

Goed chemicalienbestand

Inzetbaar bij renovatie

Anti slip mogelijk

Naadloos

Oplosmiddelvrij en emissiearm

Onderhoudsarm en – vriendelijk

Kwartszand met 8% hars

Toepasbaar met vloerverwarming

UV-stabiel

Vloeistof dicht

Betonlook

Systeemopbouw

Betonlook troffelvloer is een vloersysteem dat met een spaan word gesmeerd. De ondergrond speelt hierbij een belangrijke rol om deze goed voor te bereiden wordt er eerst een primer en/of schraplaag aangebracht. Daarna wordt er begonnen met het aanbrengen van de troffelvloer met 8% hars. Vervolgens werken wij de vloer af met een impregneerlaag , die gevolgd door 2 lagen toplak. Deze inpregneerlaag zorgt voor de goede hechting van de toplak en dat deze 100% vloeistof dicht is. Gemakkelijk te reinigen en tegen een stootje kan.

De vloer is beschermt en geeft hem een extra matte look die in ieder interieur past. In zeer mooie kleuren verkrijgbaar , van stoer tot ingetogen beigetinten.

Een extra antislip afwerking is ook mogelijk, denk aan de doucheruimtes, naadloos en geen vieze voegen meer.

Toepassing

De betonlook troffelvloer is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes met een gelijkwaardige belasting. Ook toepasbaar in de badkamer en met sanitaire plinten is de look compleet op uw badkamer.

Het is een ambachtelijke vloer die 4-5 dagen verwerkingstijd heeft.

Kan op bijna alle ondergronden worden aangebracht. Elke ondervloer heeft een eigen voorbereiding nodig, en zal aan bepaalde kwaliteitseisen moeten voldoen. Denk hierbij aan scheurvorming in de Cementdekvloer. Wij vertellen u bij het bezoek aan ons alles over onze applicatie en wat we gaan doen tijdens de voorbereidingen van de bestaande ondervloer. Zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Goed en regelmatig onderhoud zorgt voor een blijvend mooie vloer, waar je lang plezier van hebt.

Wij vertellen u daar graag meer over tijdens een vrijblijvend bezoek in onze showroom.

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan