Doe-het-zelf

Cemento-design

Cemento is een cementgebonden stucsysteem en heeft een stoere en rustige uitstraling met vele leuke design mogelijkheden.

Door de vele kleuren, natuurlijke waterdichtheid, aparte trendy uitstraling en het makkelijke onderhoud, is Cemento geschikt voor alle woonvertrekken maar bijzonder geschikt in badkamers, zowel de douche als op het badkamermeubel. Ook achter het aanrechtblad en achterwanden in de keuken geeft het een mooie strakke uitstraling. Door de extreme kleefkracht van de Cemento is deze ook op hout en kunststof te plaatsen.

Maak de vloer en wanden van hetzelfde product om een mooie eenheid te vormen. Doordat deze wanden en vloeren 2x worden afgelakt zijn ze vloeistof dicht. Een strak geheel zonder naden en voegen.

Instructie

Met het 5 stappenplan kan een stukadoor of u zelf de Cemento aanbrengen. Alle benodigdheden zijn bij ons te verkrijgen. Wij helpen u graag, met vragen en informatie.

  1. Aanbrengen primer, 100 gr/m2 op een vlakke ondergrond. Droogtijd min. 2 uur.
  2. Aanbrengen Cemento, 1e laag 600 mg/m2. Droogtijd min. 16 uur.
  3. Opschuren 1e laag Cemento en aanbrengen 2e laag Cemento 600 gr/m2.
  4. Opschuren 2e laag Cemento en aanbrengen laklaag 150 gr/m2. Droogtijd 30 min.
  5. Aanbrengen laatste laklaag 150 gr/m2. 24 uur droogtijd.

Probeer te werken met temperaturen van ongeveer 18 graden en Ruimte Lucht Vochtigheid (R.L.V.) van 70%. Materiaalgebruik en droogtijden kunnen afwijken door temperatuur verschillen en grove ondergronden. Informeer naar onze aanbreng sets.

Het product

Finestone-Cemento, compleet wand of vloer systeem P/6 m2 bestellen (1laag).

Dit professionele pakket bevat alle materialen die u nodig heeft: Finestone primer, kleurstof, Cemento basis, Cemento aflak en gebruiksaanwijzing.

Professionele materialen en per 6 m2 te bestellen voor zowel vloer als wand. Deze finestone-Cemento is erg duurzaam, harde kwaliteit, flexibel, kras en vlekbestendig. Zo creëert u zelf een mooie Cemento vloer of wand.

Bestellen

Bereken het aantal benodigde vierkante meters, vul de aanvraag via onze websiteformulier.
Vul de gewenste kleur in en het aantal m2, deze kunt u dan afhalen bij ons in de showroom of tegen bezorgkosten te verzenden. Prijs op aanvraag via de website, wij kunnen u een goede uitleg geven over het aanbrengen van de Cemento.

Kleuren

Mistey Noon, Dark Secret, Nature’s Whisper, Pure Harmony, Earths Living, Shades of Grey, Pepper Ground, Naturel Fields, Tavalora Wall, Sardiniën Beach, Gritti Sand, Grigio Tinto, Alghero Galdo, Marrone, en Ciottolo.

Doe-het-zelf pakket prijs opvragen

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan