Over FineStone Designfloors

Meer dan 25 jaar ervaring in kunststofvloeren, begonnen als applicatiebedrijf voor de industrie.

Nu vandaag de dag al ruim 20 jaar ervaring met het leggen Gietvloeren, Cemento vloeren, grind (Finestone), Troffeldesign en Epoxyvloeren voor de zakelijke en particulieren markt.

Het traject van A tot Z begeleiden wij graag met onze klanten. Wij geven u een vrijblijvend advies, welke vloer het beste bij u past en geven u kleuradvies.

Hulp met het kiezen van de juiste vloer en kleur, vrijblijvend en persoonlijk advies

Van verkoop tot uitvoering zit binnen ons bedrijf. Van showroom tot magazijn alles onder 1 dak.

Hierdoor heeft u als klant met minder partijen te maken en kunnen wij u begeleiden met korte lijnen.

We vertellen u over het opstookprotocol van de vloerverwarming en geven een goed adviesgesprek over wat u als klant allemaal kan doen voor de juiste voorbereiding. Denk aan het plaatsen van plinten etc.

U kunt bij ons kleuradvies vragen bij de juiste persoon die hier ervaring in heeft.  Zodat u een beter gevoel krijgt wat kleur in het interieur kan doen.

We maken voor u de kleurstalen die u mee kunt nemen in de nieuwe woning, of juist voor het uitzoeken van meubels en raamdecoratie.

Zo kunt u dit op uw gemak nog eens rustig bekijken.

Kwaliteit

Wij van FineStone Designfloors streven naar een hoogwaardige kwaliteit van onze vloeren. De Gietvloeren en cementgebonden vloeren zijn duurzame producten.

We willen graag verantwoord werken wat goed is voor onze toekomst. Dit is ons samen met onze vaste leveranciers gelukt. FineStone Designfloors vloeren worden gemaakt van zuivere materialen welke niet schadelijk zijn voor zowel mens als dier. Deze keuze was belangrijk voor ons, we willen toch uiteindelijk een fijne toekomst voor onze volgende generatie.

Wij streven naar een goede kwaliteit/prijsverhouding. We hebben daarom ook vloeren voor ieder budget, van PU De Luxe Gietvloeren tot een Finestone-grindvloer.

Eigen applicateurs

FineStone Designfloors werkt met eigen mensen die zorgvuldig werken.

Hebben jarenlang ervaring opgedaan met al onze vloeren en zijn zelfs bij de productielijn van A tot Z betrokken zodat ze alle kennis van dit product hebben.

Ze werken met passie voor hun vak en zijn meedenkend met de klant. Samen met de jarenlange ervaring en eigen producten is dit de perfecte combinatie. De applicateurs nemen van te voren bij inspectie alles zorgvuldig door, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan en staan u graag te woord als u vragen heeft.

NOA Lid

Wij zijn aangesloten bij de NOA {Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven}

deze branch voor de zakelijke en particulieren markt geeft u garantie op alle vloeren.

Bij inspectie van de bestaande ondervloer vertellen wij u dan ook wat er allemaal gedaan moet worden voor het beste eindresultaat.

Bij eventueel meerwerk dat we bij het gesprek in onze showroom niet konden zien, leggen we hier bij inspectie op locatie nader toe. Voor meerwerk wat voortvloeit uit deze inspectie zullen wij altijd schriftelijk melding maken.

Zodat u later niet voor een verrassing komt te staan als we gaan starten met het leggen van de vloer.

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan