Naadloze wanddesign

Cemento-wanddesign, eenvoud zo mooi

Geen last meer van voegen

naadloos aangebracht

Mooie wanddesign in natuurlijke tinten. De Finestone-designfloors wanddesign wordt gemaakt van natuurlijke basismaterialen. 

De Cemento wordt in twee lagen gepleisterd op de wand dit is een ambachtelijk handwerk. Elke Wanddesign is hierdoor uniek en heeft zijn eigen look. 

De kleuren zijn in ton sur ton tinten, dit geeft het speelse effect wat ontstaat omdat er met een speciale spaan wordt gewerkt en de basis cementgebonden is. Hierdoor ontstaat het speelse effect. De wanden worden afgewerkt met dezelfde toplagen die wij ook voor de Cemento-betondesignvloeren gebruiken. 

Deze matte afwerking zorgt ervoor dat de wand vloeistof dicht is, en daardoor gemakkelijk schoon te houden. 

Kenmerken

Slijtvast

Waterdicht

Eenvoudig te reinigen

Kleurvast

Unieke look

Volledig naadloos

Op elke ondergrond toepasbaar

Toepasbaar in elke ruimte

Verkrijgbaar in 14 natuurlijke tinten

Kleuradvies

In onze showroom kunt u onze Cemento kleuren op groot oppervlak zien.  Cemento is leverbaar in 14 kleuren, van Mistey Noon tot Pure Harmony.  

Wij helpen u graag met het maken van de kleurkeuze, kleuren van foto`s zijn moeilijk te bepalen en kunnen afwijken van de stalen die wij hebben. Laat u daarom inspireren door de kleuren te komen bekijken in onze showroom in Druten. 

Kom langs en laat je inspireren in onze showroom

Cemento wanddesign is verkrijgbaar in 14 natuurlijke tinten. Van aardse kleuren tot ingetogen grijstinten!

Een mooie match met de Cemento-betondesignvloeren, maar ook met onze PU Gietvloeren en Troffeldesignvloeren maken een mooie ingetogen combinatie.

Onze kleurencollectie laat u inspireren door de kleuren van koffie en de geur van specerijen.

De kleur van de woestijn en de eenvoud van natuurlijke groentinten, de nerven van bladeren met hun krachtige, skeletachtige structuren is een inspriratie bron voor deze organische Cemento stijl. Materialen zoals katoen, bamboe, leer en houten laten zich mooi combineren met Cemento wanddesign.

Als je kiest voor hout in de keuken of modern wit, de Cemento past bij elke woonstijl. Door een goede balans te creëren ontstaat een moderne, exclusive sfeer in elke woonruimte.

Toepasbaar in elke ruimte

Onze Cemento-wanddesign is toepasbaar in sanitaire ruimtes, maar kan ook uitstekend op het aanrechtblad of spatwand in de keuken.  

Maak een Cemento wand in de slaapkamer bijvoorbeeld achter het bed en maak zo een statement! 

Denk aan de wanden in het toilet met deze natuurlijke wanddesign en maak eenvoud in deze ruimte.  

Deze wanddesign geeft een rustige balans. De warme en stoere kleuren geven een levendige, natuurlijke betonlook effect. 

Cemento-wanddesign: doe het zelf pakketten

De Cemento is eenvoudig zelf aan te brengen, of door een vakbekwame stucadoor. Maar wij geven u graag een goede uitleg, zodat u dit zelf kunt aanbrengen. Een pakket met alle benodigdheden zijn bij ons verkrijgbaar, wij geven u graag een goed advies over het aanbrengen van deze Cemento wanddesign. 

Vraag vrijblijvend hiervoor een offerte aan voor het doe-zelf-pakket. Een pakket is voor 5-6 m2 wandoppervlak. 

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan