Een strakke ondervloer
door egalisatie

Egaliseren voor een

strakke/vlak en vormvaste ondervloer

Het belangrijkste voordat een gietvloer of cementgebonden vloer kan worden gelegd is de voorbereiding van de bestaande ondervloer.

Een nieuwe cementdekvloer, anydrietvloer beton of tegelvloer voldoet vaak niet aan de eisen die er aan een vloer worden gesteld voor het leggen van een kunststofvloer of cementgebonden vloer. De gietvloeren en Cementgebonden gietvloeren moeten een strakke/vlak en vormvaste ondervloer hebben.

Juiste egalisatie

Voor een strak resultaat egaliseren wij de bestaande ondervloer met de juiste producten. Zo heeft een anydrietvloer een andere egalisatie nodig dan een tegelvloer. Of juist een vloer die net voorzien is van vloerverwarming moet voorzien worden met de juiste egalisatie.

Wij kunnen voor u de vloer egaliseren als u zelf een PVC of laminaatvloer gaat leggen.

Daar hebben wij veel ervaring mee en kunnen u de juiste strakke ondervloer geven die nodig is om een mooi resultaat te geven aan de nieuwe vloer naar keuze.

Voor een goed eindresultaat is het belangrijk de juiste voorbehandeling word genomen. Denk hierbij aan het zetten van speciale scheur overbruggende matten.

Deze kunnen het doorscheuren in de nieuwe vloer beperken. Elke ondervloer heeft zijn eigen behandeling voor een mooi eindresultaat.

Advies

Vraag vrijblijvend advies indien u twijfelt over uw ondervloer.

Bij inspectie op locatie zullen wij dan ook altijd met u alles doornemen en welke opties er zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan