Voor meer comfort op
gebied van warmte

Vloerverwarming is een comfort om mee te leven. Steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van verwarmen.

Geen radiatoren meer en het gemak van de verwarming.

Wij leggen zelf geen vloerverwarming, maar wij werken samen met een gespecialiseerd bedrijf. Deze samenwerking met onze vloeren is een goede combinatie. De kunststofvloeren geven deze warmte goed door en u heeft een goed rendement hiervan.

Voor vragen of vloerverwarming in combinatie met gietvloeren kunt u bij ons terecht.

Voordat de gietvloer of betondesignvloer gelegd kan worden moet eerst het opstook protocol worden opgevolgd van de vloerverwarming. Het opstook protocol dient zorgvuldig uitgevoerd te worden.

Dit proces duurt ongeveer 2 weken, na dit opstook protocol kun je waarnemen wat de nieuwe cementdekvloer heeft gedaan bij krimpen/uitzetten.

Vaak ontstaan hier al de scheurvorming in de nieuwe vloer dan kunnen we deze met scheur overbruggend vezel(glasmat) dichtzetten. Hierdoor kunnen later veel problemen voorkomen worden.

Cementdekvloeren die nog nawerken het 1e jaar na het leggen kunnen doorscheuren in de nieuwe vloer geven. De PU Gietvloeren en andere kunststofvloeren scheuren dan mee met de cementdekvloer.

Om goede garantie af te kunnen geven adviseren wij de vloer in zijn geheel in te pakken met glasmatten. Dit geeft de garantie dat de meeste scheuren worden opgevangen. Scheuren en verzakkingen vanuit draagmuren en dorpels zijn hierbij een uitzondering in de garantie.

Laat u goed inlichten bij het opstellen van een offerte, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan