Naadloze vloeren

Speciaal voor de doe-het-zelver aanbiedingen

Epoxy vloercoating voor de doe-het-zelver!

Is de garage of zoldervloer, magazijn of werkruimte toe aan een nieuwe stofvrije vloer?

Dan hebben wij de oplossing voor u, gemakkelijk zelf aan te brengen met een minicursus.

Bekijk het doe-het-zelf epoxy vloer pakket

Cemento betondesign

Door de vele kleuren, natuurlijke waterdichtheid, aparte trendy uitstraling en het makkelijke onderhoud, is Cemento geschikt voor alle woonvertrekken maar bijzonder geschikt in badkamers, zowel de douche als op het badkamermeubel. Ook achter het aanrechtblad en achterwanden in de keuken geeft het een mooie strakke uitstraling. Door de extreme kleefkracht van de Cemento is deze ook op hout en kunststof te plaatsen.

Cemento is een cementgebonden stucsysteem en heeft een stoere en rustige uitstraling met vele leuke design mogelijkheden.

Bekijk Cemento betondesign

Concreta vloerdesign

Concreta vloerdesign is een gietvloer cementgebonden en geeft het interieur een stoere basis. Perfect om te combineren met een industrieel interieur met robuuste meubels en onafgewerkte materialen.

Of wat dacht je van een landelijk interieur en natuurlijke materialen? Kortom “Match Your Style”op de stoere gietvloer met een natuurlijke uitstraling. Iedere vloer is uniek is zijn soort!

Bekijk Concreta vloerdesign

Grindvloeren

De grindvloeren hebben de laatste jaren een metamorfose ondergaan. De korrel is mooier en ronder van structuur en sluit daarom mooier aan. De korrel is klein van structuur en in verschillende maten te verkrijgen van 1- 3 mm of 2-4 mm. De vloer is naadloos, stofvrij en heeft een multifunctioneel karakter. Een type vloer dat uitermate geschikt voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruikt kan worden. Een finestone-grindvloer is gemakkelijk in onderhoud en kan op iedere vormvaste ondervloer gelegd worden.

De Finestone-grindvloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie, huisdieren en kinderen.

Bekijk grindvloeren

Gietvloeren

Onze gietvloeren zorgen voor een prachtige, naadloze basis en past in iedere woonstijl. We hebben verschillende gietvloeren voor ieder budget. Onze PU Basis gietvloer krijgt je interieur een rustige basis, de PU Betonlook met UV blok geeft een levendig , natuurlijk betonlook effect in de vloer.

Onze PU DE luxe gietvloeren zijn UV bestendig en hebben het effect met warme sfeertinten. Alles is mogelijk in betonlook. Door een goede balans te creëren ontstaat een moderne, exclusive ambiance met deze luxe gietvloeren lijn.

Bekijk gietvloeren

Troffelvloeren

Een troffelvloer (epoxy) designvloer is de manier om uw woonkamer/badkamer te voorzien van een naadloze sterke vloer!

Een troffeldesignvloer is opgebouwd uit kleine fijne kwartszandkorrels, een helder bindmiddel en epoxyhars/harder. De vloer word daardoor sterk een zeer harde slijtvaste laag en 100% vloeistofdicht.

Bekijk troffelvloeren

Epoxy coating vloeren

Een Epoxy designvloer is de manier om de werkruimte, garage zolder of winkelvloer en magazijn  te voorzien van een naadloze sterke vloer!

De vloer kan in alle kleuren  worden gelegd. Ze hebben bovendien de eigenschap dat ze in een matte aflak of glanzend kunnen. Kan tevens worden uitgevoerd met een vlokje voor een decoratieve uitstraling!

Bekijk epoxy coating vloeren

Egaliseren

Een nieuwe cementdekvloer, anydrietvloer beton of tegelvloer voldoet vaak niet aan de eisen die er aan een vloer worden gesteld voor het leggen van een kunststofvloer of cementgebonden vloer. De gietvloeren en Cementgebonden gietvloeren moeten een strakke/vlak en vormvaste ondervloer hebben.

Bekijk egaliseren

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een comfort om mee te leven. Steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van verwarmen.

Geen radiatoren meer en het gemak van de verwarming.

Wij leggen zelf geen vloerverwarming, maar wij werken samen met een gespecialiseerd bedrijf. Deze samenwerking met onze vloeren is een goede combinatie. De kunststofvloeren geven deze warmte goed door en u heeft een goed rendement hiervan.

Bekijk vloerverwarming

Onderhoud & cleaning vloeren

ij van Finestone-disignfloors zijn gespecialiseerd in onderhoud van alle kunststofvloeren. (PU gietvloeren, Finestone grindvloeren, coatingvloeren)

Belangrijk is dat een vloer onderhoud nodig heeft, een goede reiniging is daarom van groot belang.

Met onze speciale schrobmachine en Finestone cleaner maken wij uw vloer schoon.

Bekijk onderhoud & cleaning vloeren

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan