Een epoxy coating vloer
met vele voordelen

Epoxy designvloer

een naadloze sterke vloer

Een Epoxy designvloer is de manier om de werkruimte, garage zolder of winkelvloer en magazijn  te voorzien van een naadloze sterke vloer!

De vloer kan in alle kleuren  worden gelegd. Ze hebben bovendien de eigenschap dat ze in een matte aflak of glanzend kunnen. Kan tevens worden uitgevoerd met een vlokje voor een decoratieve uitstraling!

De Epoxy gietvloer heeft een hoge belastbaarheid, is slijtvast en bovendien duurzaam. Vroeger werden deze vloeren vooral gebruikt voor de inrichting van een loods, fabriek productiehal of andere groter werkruimtes. Maar de Epoxyvloer kan ook zeer goed voor een garagevloer , omdat deze naadloze vloeren vuilwerende vloeren zijn.

De Epoxydesignvloer wordt afgewerkt met een slijtvaste aflak. Deze vloeren zijn zowel industrieel als prive zeer goed toepasbaar.

Een Epoxydesignvloer ziet er stoer en robuust uit, is naadloos, vloeistofdicht en prijstechnisch aantrekkelijk.

“De look van een strakke vloer met ijzersterk karakter”

Voordelen

Antislip

Extreem hoge belastbaarheid

Hygienisch

Vloeistofdicht

Naadloos

Slijtvast

Onderhoudsvriendelijk

Gemakkelijk zelf aan te brengen

Strakke uitstraling

Kenmerken epoxy coating vloeren

Een naadloze vloer met een minimalistische uitstraling. De eigenschappen van een Epoxydesignvloer zijn de hoge drukbestendigheid, stoot en slijtvast, extreem hoge belastbaarheid. Goed reinigbaar, vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk.

Deze eigenschappen maken de vloer zeer geschikt voor industriele toepassingen, winkels, garages en grote werkruimtes.

De Epoxydesignvloeren zijn in vele kleuren verkrijgbaar,ook met decoratieve kleurvlokken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een anti-sliplaag oftewel hoe grof of glad wilt u de epoxy vloer hebben? Kiest u zakelijk voor een Epoxyvloer, dan vertellen wij u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden van een Epoxyvloer.

Ondervloer

Een Epoxyvloer kan rechtstreeks worden aangebracht op cementdekvloeren, betonvloeren, anhydriet, vloeren en tegelvloeren.

Applicatie

Na het goed voorbereiden van de bestaande ondervloer word deze voorzien van een primer.

Daarna word de Epoxy met een roller aangebracht. Na het droogproces word deze afgelakt. Hiervoor zijn ook meerdere opties. Dit is een werk wat de doe-het-zelver ook kan uitvoeren. Daarom leveren wij ook pakketten per 15m2 (ook de juiste gereedschappen zijn bij ons verkrijgbaar).

  Vraag vrijblijvend hiervoor een offerte aan en wij geven u graag een goed advies en een op maat gemaakte offerte.

Onderhoud

U kunt de vloer stofzuigen, dweilen en met een schrobmachine schoonmaken. Bij normaal onderhoud is dweilen met lauwwarm water en een milde reiniging voldoende.

Dweil altijd na met een schone dweil en schoon water. Zodat er geen zeepresten achterblijven.

Toepassingen

Garage
Wasstraten
Loods
Werkruimtes
Restaurants
Zolder
Winkels
Kantoren

Interesse?

Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan